Loistotiimit

Luo tiliKirjaudu

Käyttöehdot ja tietosuojaseloste

Käyttöehdot

Määritelmät

Käyttöehdoissa ja Tietosuojaselosteessa käytetään seuraavia määritelmiä:

  • Ehdot: Käyttöehdot ja Tietosuojaseloste
  • Palvelu: Tämä loistotiimit.fi ja norminet.com -verkkotunnuksissa toimiva verkkopalvelu, jonka tarjoaa Norminet Oy (Y-tunnus 2944044-8).
  • Käyttäjä: Ehtojen toinen osapuoli eli Palvelua joko käyttäjätilin avulla tai ilman käyttäjätiliä käyttävä henkilö.
  • Käyttäjäsisältö: Käyttäjän palveluun syöttämä sisältö ja tiedot, kuten tekstit, kuvat, videot ja muut tiedot.
  • Monikon ensimmäinen persoona "me" viittaa palvelutarjoajaan Norminet Oy.

Palvelu

Nämä käyttöehdot koskevat Palvelun käyttöä.

Palvelun kuvaus

Palvelu on mainejärjestelmällä varustettu hakukone, jossa käyttäjä voi arvostella kohteita ja saada tuloksia, jotka vastaavat hänen arvojaan ja mielipiteitään.

Ehtojen hyväksyminen

Palvelun käyttäminen edellyttää Ehtojen hyväksymistä. Mikäli et sitoudu noudattamaan Käyttöehtoja tai hyväksy Tietosuojaselostetta niin et saa käyttää Palvelua.

Kielletty toiminta

Kiellettyä on sukupuolisiveellisyyttä loukkaava materiaali. On kiellettyä tarjota tai markkinoida seksuaalipalveluja. On kiellettyä jakaa linkkejä, joiden takana olevalla sivustolla harjoitetaan seksikauppaa tai levitetään pornografiaa. Kiellettyä on kaikki materiaali, jossa uhataan, panetellaan tai solvataan jotakin ryhmää rodun, ihonvärin, syntyperän, kansallisen tai etnisen alkuperän, uskonnon tai vakaumuksen, seksuaalisen suuntautumisen tai vammaisuuden perusteella taikka niihin rinnastettavalla muulla perusteella.

Lisäksi on kiellettyä: a) Yksityiselämää loukkaavan tiedon levittäminen b) Tekijänoikeuksia tai muita immateriaalioikeuksia loukkaavan tiedon levittäminen. c) Toisen halventaminen tai toisesta valheellisen tiedon tai vihjauksen esittäminen.

On kiellettyä tehdä palvelunestohyökkäyksiä tai muuta tavanomaisesta käytöstä poikkeavaa Palvelun kuormitusta ilman meidän kirjallista lupaa.

Ehtojen muutokset

Voimme muuttaa Ehtoja yksipuolisesti milloin tahansa. Käyttöehtojen muutoksen jälkeen Palvelun käyttö edellyttää uusien ehtojen hyväksymistä. Ehtojen muutoksesta tiedotetaan Käyttäjälle. Uudet ehdot korvaavat vanhat ehdot täydellisesti. Nämä ehdot ovat voimassa 28.11.2023 alkaen ja korvaavat edelliset ehdot.

Palvelun käyttö

Käyttäjän on oltava täysi-ikäinen.

Käyttäjä sitoutuu noudattamaan palvelun käytössä Suomen lakia.

Käyttäjä vastaa käyttäjätilillään tehdystä toiminnasta.

Käyttäjällä saa olla vain yksi käyttäjätili.

Käyttäjä antaa meille oikeuden tallentaa, poistaa, käyttää, muokata ja jakaa kaikkea Käyttäjäsisältöä. Syöttämällä sisältöä Palveluun Käyttäjä vakuuttaa, että hänellä on oikeus antaa nämä oikeudet koskien syöttämäänsä sisältöä.

Käytön rajoitukset

Pidätämme kaikki käyttö-, tekijän-, ja muut oikeudet, ellei oikeuksien luovuttamisesta toisin kirjallisesti mainita.

Palvelun käytön loppuminen

Voimme estää Palvelun käytön, poistaa Käyttäjän käyttäjätilin tai Käyttäjäsisältöä ennalta varoittamatta mistä syystä hyvänsä ja kuinka pitkäksi aikaa tahansa. Käyttäjän käyttäjätili voidaan poistaa käyttehtojen rikkomisen seurauksena. Käyttäjä voi lopettaa palvelun käytön poistamalla käyttäjätilinsä ja Käyttäjäsisältönsä Palvelusta. Emme vastaa mahdollisesta teknisen ongelman aiheuttamasta viivästyksestä Palvelun käytön lopettamisessa.

Mainostavat käyttäjät

Emme vastaa siitä mitä mainostavat käyttäjät tekevät tai eivät tee. Emme ei johda tai valvo mainostajien toimintaa. Mainostaja toimii itsenäisesti ja omalla vastuullaan. Meitä ei sido mainostajan tekemä tarjous tai muu mainostajan tarjoama etu taikka oikeus. Mainostajan tekemä kampanja, tarjous tai muu julkaisu ei muodosta sopimusta meidän ja käyttäjän välille. Mainostaja vastaa tekemiensä kampanjoiden ja tarjouksien lainmukaisuudesta ja siitä että niiden yhteydessä esitetyt väittämät ovat tosia tai että ne toteutuvat. Emme vastaa siitä onko mainostajan tekemä tarjous tai julkaisu kuluttajansuojalain mukainen. Emme vastaa siitä jos mainostajan kampanja koskee tuotteita jotka ovat tuoteväärennöksiä, loukkaavat tekijänoikeuksia tai lähioikeuksia taikka jos tuotteet tai palvelut ovat muutoin lainvastaisia. Emme vastaa siitä jos tarjotut tuotteet tai palvelut loukkaavat tekijänoikeutta, patenttia, mallioikeutta, tavaramerkkiä, taikka mitään muuta immateriaalista oikeutta. Tällaisia oikeuksia loukkaavat tarjoukset tai kampanjat ovat kiellettyjä. Pidätämme oikeuden poistaa mainostusoikeudet käyttäjältä mistä syystä hyvänsä.

Maksulliset tilaukset

Maksullinen tilaaminen ei tuota käyttäjälle oikeutta saada tiettyä palvelua, tuotetta, alennusta taikka muutakaan rahanarvoista etuutta. Maksullinen tilaaminen on vapaaehtoista. Maksullisen tilauksen aloittanut käyttäjä voi lopettaa tilauksen jatkamisen. Maksettua tilausajanjaksoa ei voi palauttaa eikä sitä voi vaihtaa muuhun rahanarvoiseen etuuteen. Maksettu tilaus ei tuota sen ostajalle muita oikeuksia kuin saada käyttäjätilillensä tilauksen kuvauksessa mainitut ominaisuudet, eikä meille muita velvollisuuksia kuin tarjota kyseiset ominaisuudet. Voimme katkaista tilauksen ja poistaa siihen liittyvät ominaisuudet ilman hyvitystä menneeltä ajalta. Pidätämme oikeuden muuttaa tilausten sisältöä ja hinnoittelua.

Vastuuvapaus

Palvelu toimitetaan sellaisenaan. Emme takaa, että Palvelu toimii ilmoitetulla, odotetulla tai toivotulla tavalla. Palvelun käyttö tapahtuu Käyttäjän omalla vastuulla. Emme korvaa Palvelun käytön yhteydessä mahdollisesti koituvaa henkistä, fyysistä, rahallista tai muutakaan haittaa. Palvelu voi sisältää järkyttävää sisältöä. Emme vastaa käyttäjien esittämistä mielipiteistä tai kannanotoista.

Ehtojen soveltaminen

Mikäli osa Ehdoista on ristiriidassa lainsäädännön kanssa, Ehdot pätevät suurimmassa lain sallimassa laajuudessa.

Muuta

Pidätämme oikeuden rajoittaa Palvelun käyttöä mielivaltaisesti. Pidätämme oikeuden näiden sääntöjen muutoksiin.

Yhteystiedot

Yhteyttä käyttöehtoihin liittyvissä asioissa voi ottaa sähköpostiosoitteeseen tuki@loistotiimit.fi.


Tietosuojaseloste

Tietojen kerääjä

Tietoja kerää ja käsittelee Norminet Oy (Y-tunnus 2944044-8).

Keräämämme tiedot

Keräämme käyttäjän palveluun syöttämiä tietoja, joita ovat käyttäjän nimimerkki, sähköpostiosoite, lomakkeiden vastaukset, viestit, julkaisut, asennetiedot, tekstit ja kuvat (Käyttäjäsisältö). Keräämme myös automaattisesti tietoja: IP-osoite, pyyntöjen määrä, siirretyn datan määrä ja sivun osoite eli URL. Istuntotiedot ja salaustiedot tallennetaan evästeisiin tai niihin rinnastettavaan tallennustilaan käyttäjän laitteella. Emme tallenna käyttäjän hakuhistoriaa.

Mikäli käyttäjä luo käyttäjätilin kolmannen osapuolen tunnistautumisen kautta, kuten käyttämällä Google-tiliään, niin saamme samalla käyttäjän nimen ja sähköpostiosoitteen tältä kolmannelta osapuolelta.

Tietojen käyttäminen

Mahdollistamme palvelun sujuvan toiminnan kerätyillä tiedoilla. Sähköpostiosoitetta voidaan käyttää kirjautumiseen, salasanan palauttamiseen, yhteydenottoon ja palvelun tapahtumien ilmoittamiseen. Automaattisesti kerätyillä tiedoilla tunnistetaan ja estetään palvelun tahallista häirintää sekä tunnistetaan ja korjataan virhetilanteita.

Käyttäjän syöttämiä asennetietoja yhdistetään muiden käyttäjien syöttämiin asennetietoihin maineiden laskemisessa. Maineet vaikuttavat hakutuloksiin joita käyttäjät saavat. Asennetietoja voidaan myös käyttää haussa, jossa käyttäjälle etsitään muita käyttäjiä, joilla on samankaltaiset asenteet kuin käyttäjällä itsellään.

Tietojen jakaminen

Palvelun luonteesta johtuen osa kerätyistä tiedoista on muiden käyttäjien saatavilla palvelun tavallisen käytön kautta, kuten tiedot, jotka käyttäjä on syöttänyt profiiliinsa. Emme voi hallita kuinka muut käyttäjät tallentavat tai jakavat palvelun kautta vastaanottamaansa tietoa. Tietoja ei erikseen jaeta kolmannen osapuolen kanssa, ellei asiasta erikseen mainita tai laki sitä vaadi.

Käyttäjän julkiseksi asettamia asennetietoja voidaan näyttää palvelun käyttäjille. Julkisen asennetiedon merkinnyt profiili voidaan näyttää asennetiedon yhteydessä.

Käyttäjän ei-julkisia asennetietoja voidaan näyttää palvelun käyttäjille muiden käyttäjien asennetietoihin yhdistettynä anonymisoituna maineena.

Käyttäjien väliset yksityisviestit on kryptografisesti salattu.

Tietojen säilytysaika

Palvelussa saatavilla oleva Käyttäjäsisältö voi säilyä niin pitkään kunnes käyttäjä erikseen poistaa yksittäisiä tietoja tai poistaa koko käyttäjätilinsä, jolloin kaikki saatavilla oleva Käyttäjäsisältö poistetaan. Tiedot voivat säilyä varmuuskopioissa korkeintaan kuukauden poistamisen jälkeen. Istunto- ja salaustiedot poistuu tavallisista selaimista kun käyttäjä kirjautuu ulos käyttäjätililtään.

Tietojen tarkastaminen, päivittäminen ja poistaminen

Tarkista ensin asetus- ja tilisivuilta onko etsimäsi toiminto tarjolla siellä. Jos ei, niin voit ottaa yhteyttä sähköpostiosoitteeseen tuki@loistotiimit.fi kerättyjen tietojen tarkastamiseksi, päivittämiseksi tai poistamiseksi. Pyrimme tarjoamaan yksityiskohtaisen hallinnan kaikille tiedoillesi. Käyttäjätilin voi poistaa asetussivulla.

Yhteydenotto

Tietosuojaselosteeseen liittyvissä asioissa yhteyttä tulee ottaa sähköpostiosoitteeseen tuki@loistotiimit.fi.